Over ons 2018-04-26T14:50:21+00:00

Over Diya

Je wilt jezelf, je team en organisatie sterk(er) maken. Dan zijn wij er voor jou. Wij  ontwikkeloplossingen die de organisatieresultaten, innovatie en duurzame inzetbaarheid verhogen.

We zijn ervan overtuigd dat mensen het succes van een organisatie bepalen. Daarom helpen we mensen en teams te excelleren. Onze aanpak is bewezen effectief. Welke vraag je ook hebt, wij bieden een passend antwoord.

Mijn persoonlijke interesse gaat uit naar het ontdekken van de drijfveren van mensen. Wat motiveert mensen? Waarom doen ze wat ze doen? Wat zijn hun eigenlijke wensen? Nemen ze het leven maar zoals het komt, of leven ze zelfsturend en bewust vanuit hun identiteit en idealen? Wat ik merk is dat veel mensen niet goed bewust zijn van hun potentie. Van wat ze kunnen en wat ze het liefst zouden willen. Loopbaankeuzes kunnen dan ook ingewikkeld zijn. Voor je het weet ben je terechtgekomen in een carrière waar je nooit van had gedroomd. Soms met alle gevolgen van dien. Dit doet mij wat. Ik ben altijd al bezig geweest mensen daar een stap verder in te helpen, maar dat vond ik niet voldoende. Daarom heb ik Diya opgericht. Het is voor mij dé mogelijkheid om op professionele wijze hierin iets in te kunnen betekenen.’

Neem contact met ons op!