Gratis loopbaanadvies

/Gratis loopbaanadvies
Gratis loopbaanadvies 2020-08-13T07:05:21+00:00

Gratis loopbaancoaching NL Leert Door 

Dit is jouw kans op gratis loopbaancoaching. De overheid stelt een budget beschikbaar voor persoonlijke loopbaanbegeleiding. Uiteraard is het totale budget beperkt, dus wees er snel bij wanneer je hier gebruik van wilt maken.

Persoonlijk carrièreplan inclusief arbeidsmarktscan en competentietest
Wat zijn je arbeidskansen? Hoe kan je werken leuk houden? Kan je je huidige werk tot de AOW-leeftijd volhouden? Vraag je je wel eens af hoe je huidige werk er over tien jaar uit zal zien? Tien jaar geleden was het werk nog heel anders. Zou je misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden met je achtergrond? En welke stappen moet je dan nemen? Het gratis Ontwikkeladviestraject NL leert door biedt de mogelijkheid om met een professionele loopbaanadviseur over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken. Dit gebeurt in een veilige omgeving en zonder verplichtingen.

Het budget is te gebruiken om jouw kansen op de arbeidsmarkt in beeld te krijgen. De loopbaancoach zorgt dat je grip krijgt en houdt op jouw carrière. Overweeg je een carrièreswitch? Met het budget voor ontwikkeladvies kan een studie- en beroepskeuzeadvies gegeven worden. Je krijgt een goed beeld van je competenties. Met de coach werk je aan een persoonlijk ontwikkelplan. Wil je hiermee aan de slag, bel dan 06 83990102 of stuur een mail naar info@diya.nu.

Voor iedereen

De NL leert door subsidie is beschikbaar gesteld voor iedereen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd die een relatie heeft tot de Nederlandse arbeidsmarkt. Dit geldt niet alleen voor werknemers, flexwerkers, zzp’ers en  ondernemers, maar ook voor mensen die nu nog geen werk hebben. Ben je werknemer, ambtenaar, zelfstandige zonder personeel of werkzoekende? Dan kun je in aanmerking komen voor een gesubsidieerd loopbaancoachingstraject.

Wat gaan we doen

Tijdens een aantal gesprekken breng je samen met de loopbaancoach je persoonlijke competenties, behoeften en zorgen in kaart. Alles wat wordt besproken is en blijft vertrouwelijk. De loopbaanadviseur deelt de informatie met niemand. Jouw groei, toekomstplannen én privacy staan altijd voorop. In de gesprekken ga je op zoek naar je kwaliteiten, waar jij energie van krijgt en wat je motiveert. Wat past bij jou en wil je terugzien in een volgende baan? Het ontwikkeladvies laat zien waar jij je kunt ontwikkelen en hoe jij je werk naar tevredenheid blijft doen. Nu én in de toekomst.

De subsidie wordt door de loopbaanadviseur aangevraagd en verder geregeld. Wees er wel heel snel bij, want de subsidiepot is slechts beperkt beschikbaar qua geld en tijd.

Voor meer informatie stuur een whatsappbericht  naar 06 83990102 of mail naar info@diya.nu